Mocht je me niet tegen gekomen zijn op één van mijn ritjes...

BLACKSMITH BIKES

Herenstraat 34
2271CH Voorburg
Nederland

070 4062278

info@blacksmith-bikes.nl

Dinsdag 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari is de winkel van 9:00 uur tot 18:00 uur open.

Blacksmith Bikes vind je in het centrum van Voorburg. Met de auto zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12 (afrit 4, Voorburg). Het makkelijkst is de navagitiie op de Oude Haven in Voorburg in te stellen. Parkeren in de omgeving van de Herenstraat (het winkelgedeelte van de Herenstraat mag je met de auto niet in) kan met een blauwe kaart voor twee uur. In de parkeergarage de Oude Haven, is op zaterdag geen blauwe kaart nodig.

Met de trein is het een paar minuten lopen vanaf station Voorburg.

De openingstijden van de winkel zijn:

Maandag Gesloten
Dinsdag 9 uur 18 uur
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 9 uur 18 uur
Zaterdag 9 uur 18 uur
Zondag Gesloten

 

In verband met de drukke planning voor de framebouw, en om iedere klant de verdiende aandacht te geven die hij nodig heeft, werk ik veel op afspraak. Wil je de showroom dus bezoeken , een reparatie plannen of heb je gewoon een vraag, mail of bel dan.

 

Blacksmih Strada

BLACKSMITH STRADA

Titanium, het ultieme materiaal. Sterkte, comfort en laag gewicht. Geheel op maat ontworpen en gemaakt, hier in de werkplaats. Voor wie niet van concessies houdt, is dit de ultieme oplossing!

Gallery

In de gallery staan diverse fietsen die in het verleden gebouwd zijn. Leuk om te zien en om ideeen op te doen voor kleur en design. Ook een goede plek om de laatste frames te zien is onze Facebook pagina

Facebook Pagina

Op onze Facebook pagina kun je de laatste projecten en ontwikkelingen vinden.