Mocht je me niet tegen gekomen zijn op één van mijn ritjes...

BLACKSMITH BIKES

Kweekweg 14
7315AS Apeldoorn
Nederland

055 8434571
info@blacksmith-bikes.nl

Blacksmith Bikes vind je nabij het centrum van Apeldoorn, de Kweekweg is een zijstraat van de Loolaan. Met de auto zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1 (afrit 18, Kootwijk volg borden Paleis het Loo) en de A50 (afrit 25 Apeldoorn-Noord volg borden Paleis het Loo). Vanaf  het treinstation is het ongeveer 15 minuten lopen (het centrum door).

In verband met de drukke planning voor de framebouw, en om iedere klant de verdiende aandacht te geven die hij nodig heeft, werk ik op afspraak. Wil je de showroom dus bezoeken , een reparatie plannen of heb je gewoon een vraag, mail of bel dan.

 

BLACKSMITH BL'CK

Een superframe / fiets. Helemaal naar jouw maat gebouwd met de geometrie die helemaal aansluit bij jouw rijwensen. Dit superoversized model met toch nog klassieke lijnen, doet niet onder voor de meest moderne race-machine, maatwerk voor de prijs van een confectie-frame!

Gallery

In de gallery staan diverse fietsen die in het verleden gebouwd zijn. Leuk om te zien en om ideeen op te doen voor kleur en design. Ook een goede plek om de laatste frames te zien is onze Facebook pagina

Facebook Pagina

Op onze Facebook pagina kun je de laatste projecten en ontwikkelingen vinden.