Gelimiteerde kledingset

Voor een korte periode kun je een gelimimiteerde set kleding bestellen.
Opnieuw heb ik gekozen voor Sportful als kledingmerk. En de hoofdreden is dat het zo comfortabel zit! De kleding sluit mooi aan en beweegt onmerkbaar mee met de bewegingen die je op de fiets maakt. Buiten dat, kleedt het erg mooi af, is het licht, droogt snel en is het heel goed warmteregulerend.
De broek heeft een fantastisch zeem, ideaal voor de langere ritten, ook na vijf uur in het zadel geeft het de ondersteuning en het comfort wat nodig is. De uitvoering van dit jaar heeft twee radiozakjes, waarvan één groot genoeg is voor de meeste telefoons (gelijk een goede reden om hem onderweg eens niet op te nemen).

Er is keuze uit twee type shirts, een broek en handschoenen. Allemaal exact dezelfde kleding zoals deze door de profploegen, Bora Hansgrohe en Bahrain Merida gebruikt worden.

BODYFIT PRO EVO SHIRT

Blacksmith Pro Evo Shirt

Dit is het topshirt, dat je het meest gebruikt ziet worden door de profs. Een heel licht shirt, zonder dat het doorzichtig wordt. Sluit heel mooi aan en je voelt het bijna niet zitten. Bijzonder aan dit shirt is, dat het geen aparte kraag heeft. Hij sluit heel mooi aan rond je neck, wat het comfort extreem hoog maakt. En dit zonder dat het te laag aansluit.
Uiteraard met drie zakken achterop, over de volledige lengte een (YKK) rits aan de voorkant. In het elastiek aan de onderkant en de armen, is siliconen verwekt voor grip, zodat het shirt mooi blijft zitten. Het schoudergedeelte heeft extra elasticiteit voor een perfecte pasvorm en comfort. En aan de achterzijde refelectieve accenten voor de veiligheid.

Bodyfit Pro Evo shirt € 89,-

BODYFIT PRO 2 TEAM SHIRT

Blacksmith Pro 2 Team Shirt

Dit shirt was vorig jaar's topshirt. Net als de EVO is dit een mooi aansluitend shirt. Echter, hij is net iets ruimer gemaakt. En hoewel iets zwaarder dan de EVO, nog steeds een heel licht en sneldrogend shirt. Dit shirt heeft de traditionele kraag.
Ook hier uiteraard de drie zakken achterop met als toevoeging een extra zakje met rits, voor je belangrijke zaken als een sleutel of geld. Grippers onderaan het shirt om hem mooi op zijn plek te houden, een (YKK) rits over de gehele lengte aan de voorkant en achterop reflectieve accenten.
Design zal hetzelfde worden als het Pro Evo shirt, afbeelding is om de vorm van het shirt weer te geven.

Bofyfit Pro 2 Team shirt € 79,-

BODYFIT PRO 2 LTD BROEK

Blacksmith Pro 2 LTD broek

Een doorontwikkeling van de broek die ik de laatste twee jaar als mijn nieuwe lievelingsbroek heb bestempelt. De goede drukverdeling op de bovenbenen, de bretels die ook in heel warm weer heel comfortabel zitten gecombineerd met een extreem comfortabel zeem (zonder dat het een dikke spons wordt), hebben ervoor gezorgd dat ik het soms jammer vindt mijn "oude" Assos broeken aan moet.
De pijpen van AeroFlow Compress zorgen voor groede aerodynamica en goede spierondersteuning. Alle naden zijn vlak gestikt, zodat je deze niet voelt. De bretels zijn breed en vlak, zodat je ze eigenlijk niet voelt zitten. Onderaan de pijpen is siliconen verwerkt voor grip. De broek heeft twee radio zakjes. En het is het topzeem van Sportful, de TC Pro, van 13 mm op zijn dikste punt, maar gevarieerd en flexibel over het oppervlak verdeeld, dat voor absoluut comfort zorgt.

Bodyfit Pro 2 LTD broek € 99,-

BODYFIT PRO 2 WINDSTOPPER VEST

Blacksmith Pro 2 Windstopper Vest

De perfecte aanvulling om ook van voorjaar tot en met najaar te kunnen rijden, in bijna alle weertypen. En ideaal voor afdalingen of koudere ritten. De voorzijde en schoudergedeeltes zijn van Gore Windstopper materiaal. Hierdoor wordt de wind volledig geblokt. Maar de waterproof filmlaag zorgt er ook voor dat het vest perfect is om de eerste regen tegen te houden. De achterzijde is ademend felxibel materiaal, zodat het vest mooi aansluit bij de rest van je kleding.
Over de gehele lengte aan de voorkant een (YKK) rits. Aan de achterkant drie zakken. Gore Windstopper voorzijde en schoudergedeelte.
Design zal hetzelfde worden als het Pro Evo shirt, afbeelding is om de vorm van het shirt weer te geven.

Bodyfit Pro 2 Windstopper vest € 89,-

HANDSCHOENEN

Blacksmith Pro Evo Shirt

Mooi aansluitende handschoenen, die tot op de pols met lycra mooi je hand volgen, zonder irriterende klitteband. De binnenkant is voorzien van padding voor comfort. En de versie van dit jaar heeft een Ultrasuede gedeelte bij de duim om het zweet weg te kunnen vegen.

Handschoenen € 22,50

Wie een shirt, broek en windvest besteld, krijgt een paar handschoenen voor € 10,-

 

Hoe bestellen?

Omdat het om een gelimiteerde oplage gaat en Sportful ook minimale aantallen per kledingstuk eist, is de bestelperiode maar kort.
Het bestellen werkt als volgt:
- Je kunt vanaf nu tot en met 15 juni je bestelling per mail, telefoon of persoonlijk doorgeven.
- Van 1 juni tot en met 15 juni is er hier paskleding en kun je komen passen.
- Bij bestelling wordt een aanbetalingsfactuur gemaakt.
- na 15 juni wordt de bestelling definitief aan Sportful doorgegeven, zijn de minimale aantallen gehaald dan wordt het betreffende kledingstuk in productie genomen.
- De besteltijd is 10 weken, half augustus zal de kleding dus hiet voor iedereen klaarliggen (als je wil dat ik het verzend, gewoon even doorgeven bij bestellen, dan regel ik dat).

 

De maatvoering

Hieronder de tabel zoals Sportful de maten hanteert.
Van 1 juni tot en met 15 juni zal er van alle kledingstukken paskleding zijn, zodat je zelf kunt passen, wat voor jou de beste maat is.


Blacksmih Strada

BLACKSMITH STRADA

Titanium, het ultieme materiaal. Sterkte, comfort en laag gewicht. Geheel op maat ontworpen en gemaakt, hier in de werkplaats. Voor wie niet van concessies houdt, is dit de ultieme oplossing!

Gallery

In de gallery staan diverse fietsen die in het verleden gebouwd zijn. Leuk om te zien en om ideeen op te doen voor kleur en design. Ook een goede plek om de laatste frames te zien is onze Facebook pagina

Facebook Pagina

Op onze Facebook pagina kun je de laatste projecten en ontwikkelingen vinden.