De aankleding

Voor de kleding hebben we gekozen voor de teamkleding van Sportful. Het meest overtuigende argument om met Sportful te gaan werken was de eigen ervaring tijdens de Granfondo Roma in 2015. En zoals zo vaak, is zelf iets ervaren de beste overtuiging die er kan zijn. In de Granfondo Roma liep de temperatuur uiteen van 7 tot 16 graden. Het bleek dat het shirt in combinatie met een windjack dit hele temperatuurgebied kon afdekken. De pasvorm in combinatie met het snelle drogen van het shirt maakt het redelijk uniek.

Er is keuze uit twee modellen, beide uit de Bodyfit Pro lijn. Deze lijn heeft de lichtste, meest ademende, aerodynamische stoffen. Het verschil tussen de twee shirts zit hem in de iets luxere afwerking van de Ltd versie, een overslag van de rits aan de voorzijde en een extra zakje met ritssluiting aan de achterkant.

Pro Ltd Shirt

Voor een 3D voorstelling van het Pro LTD shirt kun je de volgende link volgen. Het wachtwoord is S0306 :


Blacksmith Ltd ShirtBlacksmith Ltd shirtBlacksmith Ltd shirtBlacksmith Ltd Shirt


Pro Team Shirt

Voor een 3D voorstelling van het Pro Team shirt kun je de volgende link volgen. Het wachtwoord is S0306 :


Blacksmith ShirtBlacksmith shirtBlacksmith shirtBlacksmith Shirt

De broek

Mogelijk niet het meest in het oog springende kledingstuk maar ik denk wel het belangrijkste kledingstuk. Dat is ook de reden dat voor de broek gekozen is voor exact dezelfde broek als waar Team Tinkoff mee rijdt. Een lichte broek, met bretels die goed de druk verdelen en je dus eigenlijk niet voelt. Platgestikte naden vermijden wrijving op de huid, AeroFlow Compress op de benen met Platgestikte naden op strategisch geplaatst zorgen voor nog betere aerodynamica. Een zakje voor radio of gsm op de rug, Broekspijpen met naadloze afwerking en silicone dots. En niet te vergeten, een super zeem!

Voor een 3D voorstelling van het ontwerp kun je de volgende link volgen. Het wachtwoord is S0306 :


Blacksmith broekBlacksmith broekBlacksmith broek

Windjack

Verder is er een windjack verkrijgbaar waarvan de voorkant in Windstopper® is uitgevoer. De rug is in Aero Flow stof ter bescherming en aerodynamisch vermogen. Het minimale gewicht past makkelijk in je zak.

Voor een 3D voorstelling van het ontwerp kun je de volgende link volgen. Het wachtwoord is S0306 :


Blacksmith windvestBlacksmith windvestBlacksmith windvest

Handschoenen en armstukken

Om het geheel af te maken en echt alle temperaturen aan te kunnen zijn er armstukken van thermodrytex materiaal. En zijn er zomerhandschoenen verkrijgbaar.

Blacksmith armwarmerBlacksmith handschoenen

De maatvoering

Hieronder de tabel zoals Sportful de maten hanteert.
Op woensdag 6 en zaterdag 9 april is er de mogelijkheid de kledingstukken zelf te komen passen.


BLACKSMITH BL'CK

Een superframe / fiets. Helemaal naar jouw maat gebouwd met de geometrie die helemaal aansluit bij jouw rijwensen. Dit superoversized model met toch nog klassieke lijnen, doet niet onder voor de meest moderne race-machine, maatwerk voor de prijs van een confectie-frame!

Gallery

In de gallery staan diverse fietsen die in het verleden gebouwd zijn. Leuk om te zien en om ideeen op te doen voor kleur en design. Ook een goede plek om de laatste frames te zien is onze Facebook pagina

Facebook Pagina

Op onze Facebook pagina kun je de laatste projecten en ontwikkelingen vinden.