Onderhoud en reparatie

Blacksmith Acciaio

Onderhoud en reparatie kan aan alle merken racefietsen, mountain bikes en andere sportfietsen. Naast de standaard onderhoudsbeurt, is er een breed scala aan werkzaamheden die ik kan uitvoeren. Een standaard kleine beurt kost € 60,-. Maar ook uitvoerigere werkzaamheden zijn geen probleem. Ik informeer altijd vooraf wat de kosten zijn, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Hieronder een kleine greep uit de mogelijke werkzaanheden

kleine beurt  €        60,-
Remblokken vervangen  €        30,-
Remmen ontluchten  €        45,-
Versnelling afstellen  €        30,-
Wiel richten  €        30,-
Wiel vlechten  €        60,-
Anti corrosiebehandeling binnenkant frame  €        90,-

 

Framereparaties

Uiteraard is het voor een framebouwer niet vreemd om aan een frame te lassen of solderen. Het is dus ook mogelijk stalen of titanium frames voor reparatie aan te bieden. Bij oudere frames, kijk ik altijd eerst naar de staat van het materiaal. Maar vaak is reparatie goed mogelijk. Ook heb ik een groot aantal klassieke framedelen gewoon op voorraad, waardoor vaak met gelijke delen als het origineel gewerkt kan worden. Eventueel kan ik het (gedeeltelijk) lakken via mijn spuiter ook verzorgen, of kun je dit zelf met hem regelen.

Reparatiewerkzaamheden kosten € 60,- per uur.

 


Blacksmih Strada

BLACKSMITH STRADA

Titanium, het ultieme materiaal. Sterkte, comfort en laag gewicht. Geheel op maat ontworpen en gemaakt, hier in de werkplaats. Voor wie niet van concessies houdt, is dit de ultieme oplossing!

Gallery

In de gallery staan diverse fietsen die in het verleden gebouwd zijn. Leuk om te zien en om ideeen op te doen voor kleur en design. Ook een goede plek om de laatste frames te zien is onze Facebook pagina

Facebook Pagina

Op onze Facebook pagina kun je de laatste projecten en ontwikkelingen vinden.