Hét klassieke high-tech materiaal voor een maat-frame.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hét materiaal met het meeste rijgevoel

Ideale ergonomie, comfort, voorspelbaarheid en stuureigenschappen, stijfheid en gewicht. De ideale mix bestaat mogelijk wel maar is voor ieder mens anders. Dat ene product dat voor ieder mens geschikt is bestaat niet maar het is wel mogelijk het product te ontwerpen dat voor die ene mens ideaal is. En dat is wat wij doen met onze stalen frames. Na meting en analyse is het namelijk goed mogelijk die ideale fiets te ontwerpen. En omdat wij de stalen frames in eigen huis ontwerpen en produceren, kunnen wij dat ideaal neerzetten.

Fietsen maken wij in vele uitvoeringen. Wel vallen al onze fietsen onder het sportieve segment. Fietsen met jasbeschermers zul je dus niet bij ons vinden. Enkele categorieën die wij produceren:

- 29ers
- mountainbikes
- racefietsen
- randonneurs
- vakantiefietsen
- piste fietsen
- fixies
- BMX

Omdat er geen model gelijk is, is het voor ons niet mogelijk standaardmodellen te presenteren. De buizen worden over het algemeen gekozen nadat wij weten wat het ideaalplaatje is.

Wij werken met het Italiaanse Columbus en Dedacciai en het Britse Reynolds samen voor onze buisselecties.
De verschillende buistypes zijn op de buizen pagina.


BLACKSMITH AVENUE

De Avenue, niet gewoon een standaard stalen raceframe. Elke Avenue wordt compleet op maat ontworpen naar jouw maten, rijstijl en rijbehoeften. Wij bouwen niet gewoon één type raceframe simpelweg omdat er niet één type rijder is.

Gallery

In de gallery staan diverse fietsen die in het verleden gebouwd zijn. Leuk om te zien en om ideeen op te doen voor kleur en design. Ook een goede plek om de laatste frames te zien is onze Facebook pagina

Facebook Pagina

Op onze Facebook pagina kun je de laatste projecten en ontwikkelingen vinden.